1.200,00

Deze houtolie dient u zelf aan te brengen voor langdurige bescherming van uw product.

Geen Antraciet +€ 25,00 Bankirai +€ 25,00 Bankirai Intensief +€ 25,00 Douglas +€ 25,00 Lariks +€ 25,00

Landelijke Eiken Schommel

  • Gemakkelijk thuisbezorgd Haal af bij onze werkplaats of laat thuisbezorgen.
  • 1 Jaar garantie Zo haalt u kwaliteit in huis!
Bezorging banken en tafels vanaf € 75,-

Beschrijving

Ervaar de tijdloze schoonheid van onze massief eiken schommelbank

Trakteer uw tuin of terras op een stukje natuurlijke elegantie met onze ambachtelijk vervaardigde massief eiken schommelbank. Uitgevoerd in stevige eiken stammen, is deze schommelbank het toonbeeld van duurzaamheid en klassiek design.

Ruimte voor gezelligheid

De schommelbank is ruim genoeg om twee tot drie personen comfortabel te herbergen, perfect voor een ontspannen middag in de zon of een knusse avond onder de sterren. Het natuurlijke eikenhout voegt een warme en uitnodigende uitstraling toe aan elke buitenomgeving.

Bouw om te blijven

Elk element van onze schommelbank is met zorg gekozen en bewerkt, niet alleen voor zijn schoonheid, maar ook voor zijn robuustheid. Deze zwaargewicht schommelbank is ontworpen om de elementen te trotseren, een duurzame toevoeging aan uw tuinmeubilair.

Eenvoudig te assembleren

De schommelbank wordt gedemonteerd geleverd, maar is ontworpen voor een eenvoudige en snelle montage.  De simpele structuur zorgt ervoor dat iedereen met een beetje hulp de schommel snel in elkaar kan zetten.

Tegen een meerprijs kunnen wij de schommel ook gemonteerd leveren.

Stijlvol en praktisch

Deze schommelbank combineert functionaliteit met esthetiek, waardoor het meer dan alleen een meubelstuk is; het is een verrijking voor uw buitenruimte. Maak van uw tuin een prachtige ontmoetingsplaats met dit elegante en solide meubel.

Verrijk uw buitenleven met onze prachtige massief eiken schommelbank en geniet van de perfecte mix van stijl en duurzaamheid.

 

Let op: De schommelbank is uitsluitend bedoeld voor privédoeleinden.

Indien men deze wil gebruiken in openbare ruimtes, dient een keuring uitgevoerd te worden door ons of de gebruiker.